Melis Babadağ Kimdir?

Melis Babadağ (d. 17 Ocak 1984; Adana), Türk oyuncu.

Eğitimi

2001 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden; 2007 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olan oyuncu, 2002 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.
Kariyeri

2002 yılı itibariyle baslayan ekranlarda reklam oyunculuğuyla başlayan oyuncu, 2008 ve 2009 yıllarında, Ayla Algan ve Ergün Demir’den oyunculuk dersleri aldı. 2009 yılında Cam Kırıkları adlı dizide Emine karakterini ve aynı yıl Aile Saadeti dizisindeki Didar karakteri oynadı. 2011 yılında yayınlanan komedi gençlik dizisi Pis Yedili’de Elçin karakterini canlandırmaktadır.
Filmografi

Pis Yedili2011-2012-2013
Beni Unutma 2011
Geniş Aile 2009 2010
Cam Kırıkları 2009
Aile Saadeti 2009
İncir Reçeli ( Kısa Film) 2009
Beni Böyle Sev 2013

melis_babadag_biyografi

melisbabadag

melis-babadag

melis-babadag1

melis-babadagjpg