Biorezonans nedir? ne demektir?

Biorezonans nedir?,Biorezonans Ne Demektir?,Biorezonans nasıl ortaya çıkmıştır?,Biorezonans tedavisi nasıldır?,Biorezonans tedavi yöntemi

Biorezonans nedir? ne demektir?

İnsanların vücutlarındaki organların ve dokuların kendilerine özgü elektromanyetik frekansları vardır. Bu frekansların toplam değerlerine frekans spektrumu denir ve her bireyin kendine özgü frekans spektrumu vardır. Bireyler bazı hastalıklar yakalandıklarında bu frekans dengeleri bozulur ve değerleri düşer. Örneğin astım, mantar, solunum yolu hastalıkları, bazı mikrop ve virüsler ve alerjen maddeler vücut sağlığımızı bozdukları için metabolizmamızda gerçekleşen bu titreşimlerin dengesini de bozmaktadırlar. Dengeyi bozan bu hastalıkların da tedavi sürecinde de biorezonans yöntemi kullanılır. Biorezonans, bu tedavi için geliştirilmiş cihazıyla hastalığın cinsine ve ciddiliğine bağlı olarak vücuda bağlanarak gerçekleştirilen bir tedavi yöntemidir. Her hastalığın kendi farklı programı olmasıyla birlikte biorezonans cihazı tedavi sürecinde vücuttan aldığı negatif frekansları temizleyerek vücuda iade ediyor.

BİOREZONANS NASIL ORTAYA ÇIKMIŞTIR?

1970’li yıllarda Alman doktor Franz Morell, mesleği elektronik mühendislik olan damadı Erich Rasche ile ilaç içeriğini hasta kişilere kablosuz bir şekilde aktarabilecek bir teknoloji keşfetmişlerdir. 1977 yılında ise ilk olarak geliştirdikleri biorezonans cihazı ile bir çok hastalığı tedavi edebilmeyi başarmışlardır. Türkiye’de ise 2006 yılından itibaren kullanılmaya başlanan biorezonans cihazları, o yıldan itibaren ülkemizde de tedavi yöntemi olarak biorezonansın kullanılmasına aracılık etmiştir. İzmir’de bu tedavi şekli için Dr. Sümer Zeynep Karabey tarafından Bicom Biorezonans Tedavi Merkezi kurulmuştur.

BİOREZONANS TEDAVİSİ NASILDIR?

Biorezonansla tedavi edilecek hasta öncelikle kan testine giriyor. Verdiği kan araştırma laboratuvarında bir taramaya sokuluyor ve bu taramada kanın içerisinde 6400 adet değişik madde aranıyor. Bakteri, parazit vb. bir çok maddenin arandığı bu araştırma sürecinde eğer kanda bu maddelerin herhangi biri bulunursa aynı şekilde frekans kodunun da kanın içerisinde olup olmadığına bakılıyor. Eğer kanda bu koda rastlanıyorsa mutlaka bir rahatsızlık var demektir. Kod da bulunursa tedavi sürecine başlanıyor; hastalığın kendi tedavi süreci seans seans ilerliyor. Aynı zamanda bu seanslarda tedavisine devam edilen hastalığın vücutta tetikleyici sebeplerinin de tedavisi yapılmaya çalışılıyor.

TÜM ALERJİ ÇEŞİTLERİ

Astım

Fıtık

Obezite

Kanser

Menopoz

Reflü

Prostat

Depresyon

Kabızlık

Kırışıklık

Çölyak hastalığı

Eklem ağrıları

Baş ağrıları

Omurga ağrıları

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir